vrijdag 29 juni 2012

Dag 222, Warm zeg

Warm zeg...

Silje en Bjorn wijken niet van Pip haar zijde. De zonnetent staat hier naast Bjorn zijn troon. Silje lag lekker bij Bjorn maar vond het toch wel wat te warm, jump! Naar het ligbed.

Pip heeft een hele rustige nacht gehad. Ze moest wel 1 keer spugen er kwam bloed mee. Gelukkig geen vers bloed. Hoe het gebeurd is is ook duidelijk nu....Niet om heel vrolijk van te worden. Er is een getuige die heeft gezien dat Pip tegen haar hoofd is geschopt door een fietser. Niet remmen maar schoppen. Niet te hopen dat ik het pad van deze fietser eens kruis....

Ook contact gehad met onze eigen kliniek in Sleeuwijk. De 1e 5 dagen blijven spannend en moeten we haar goed observeren. Gelukkig heeft ze vandaag een goede dag. Loopt niet scheef, niet kortademig, reageert op licht en heeft goede eetlust. En ook heel belangrijk ze poept en plast zelf!

En meneertje Dirk maakt van de nood weer een deugd...want de zonnetent staat weer beneden met heerlijke kleedjes dus als Pip haar beentjes aan het strekken is...........snurk!3 opmerkingen:

 1. leve de buurhondjes, leve jouw oplettendheid en... Leve lieve Pip!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jasses, die fietser moet hier ook niet langsfietsen... eens kijken of ie zelf ook graag getrapt wil worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt n Bizar verhaal Soms schaam ik me om tot de mensheid te behoren
  Schoppen naar zo,n lief schepsel die hij niet eens kent en m Niets misdaan heeft .

  bah misselijkmakend ik hoop dat je meisje er helemaal bovenop komt
  En de fietser wens ik weinig Goeds Toe zal niet uitwijden over wat ik voor zo iemand voel , echt de tranen branden achter m,n ogen als ik eraan denk dat je zomaar een weerloos dier dat je pad kruist zoiets aan kan en wil doen !!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.