maandag 25 juni 2012

Dag 218, Schoonheid

Schoonheid

Wat wordt het toch een mooierd hé?! Ik heb onlangs nog een update met foto's naar het asiel gestuurd. Helaas geen reactie. Aan de ene kant snap ik dat ze zullen veel mailtjes krijgen. Aan de andere kant zou het zo leuk zijn een reactie van de mensen die haar gered hebben van de straat en zie nu eens hoe goed ze het doet na haar onwijs moeilijke start. Tussen de middag had Silje een aanvaring met een reuze kater gelukkig mauwde ze om hulp dus konden Bjorn en ik de reus verjagen. Bjorn was woest dus hopelijk blijft de reus in het vervolg een eind uit de buurt! Meneertje Dirk die was helemaal perplex toen Silje om hulp mauwde die bleef stijf staan van de schrik....gelukkig gaf hij Silje daarna heel veel kopjes.

4 opmerkingen:

  1. Jammer van het asiel zeg. Een kort berichtje is toch al voldoende? En ze wordt mooi, ze is al mooi! Ze wordt alleen maar mooier. En die meneertje Dirk snapt volgens mij niets van ruzie de lieverd. Gelukkig weet Silje nu dat jullie er zijn om te helpen en die kater weet nu dat Björn haar beschermd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat jammer geen Of Nog geen reactie , ik had het heerlijk gevonden eens wat terug te lezen van de diertjes die ik gered heb via de Dierenambulance .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hihi, Bjorn to the rescue! En meneertje Dirk, held op kattensokjes... Welke kleur ogen heeft Pipje nu?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.