maandag 11 juni 2012

Dag 204, Deurmattenweer

Deurmattenweer

Het is echt deurmattenweer vandaag. Dan weer zon en warm dan weer harde wind en wolken en fris en dan plensbuien en nat. Dan is de deurmat in de woonkeuken wel de ideale plek. Schijnt de zon dan komt Pip naar buiten is het fris dan blijft Pip binnen en gaat het plensen dan sluiten we de deur. Silje heeft zo haar vaste loopje ook als het fris is en meneertje Dirk heb ik net voor het begon te plensen binnen gehaald.


4 opmerkingen:

 1. Ik was het liefst de hele dag in m'n bedje gebleven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier was het heel lang mooi, tot ergens in de middag. Toen ging het ook in een keer heel hard te keer. Gelukkig had ik mijn nieuwe opbergbak bij me... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat ken ik dat deurmatten. Moos is ook zo'n klant. Lekker naar buiten loeren en toch hoog en droog zitten. Hier viel het weer trouwens heel erg mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wij hebben hier het voordeel van de Frontporch als het regent en de dames Bull willen buiten toch naar "buiten dan vertoeven ze het liefst daar Shelby ligt er vaak naar de regen te kijken Gypsy houdt haar bek onder de regendruppels die van de goot vallen hihi Tess is in het geheel geen regenliefhebster

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.