vrijdag 1 juni 2012

Dag 194, Jippie Jarig

Jippie Jarig


Hoeraaaaa meneertje Dirk 7 jaar! Onze lieve knuffelkater die zo verwaarloost binnen kwam, nog maar 4 hoektanden heeft maar zo lief is!
Bernadette kocht ook nog een leuk kadootje, helemaal zijn speeltje kun je namelijk zittend en zelfs liggend doen. Nog een nieuw kleedje van ons en zijn lievelings eten, exotische tai van cosma. en zijn lievelingsweer op zijn verjaardag het kan niet beter, lekker koel en soms een zonnetje. Nog vele mooie jaren kanjer!

3 opmerkingen:

  1. shoewap, shoewap.. wij vinden het net een microfoon! en dan is Meneertje Dirk een sexy meneer met een mooie donkere stem en dan zijn wij de groepies.... :) van harte gefeliciteerd lief Meneertje Dirk, wij wensen je nog vele malen 7 jaren erbij. en 7 is een geluksgetal dus dat komt helemaal goed. kussie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve meneertje Dirk van harte gefelicikwipelsteerd! En idd dat er nog minstens 7 jaar bij mag komen het liefst 2 x 7. En wat een heerlijk speeltje heb je gekregen .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. als ik ooit al droomde van een zoenen met n donkere man hihi dan ist toch met jouw Meneertje Dirk xx gefeliciteerd !!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.