zondag 26 februari 2012

Dag 98, Wachten

Wachten...

Wachten duurt lang heel lang. Bjorn op zijn liefste zusje en Silje op haar pleegkind. Want....Pip werd steeds zieker en zieker dus heb ik vanmorgen toch maar met Sleeuwijk gebeld met de dienstdoende arts... En toeval bestaat niet want Pip haar eigen dokter Michel had dienst. Uitgelegd dat ze erg apathisch was, slap, lusteloos en een rare blik in haar oogjes. Dus......komen! Ik ben bij Bjorn, Silje en meneertje Dirk gebleven en Berry ging met Pip naar Sleeuwijk. Goed dat we gegaan zijn flinke oorontsteking en hoge koorts. Dus een ontstekingsremmende injectie en zalf. En als Pip weer goed is opgeknapt gaan de bloedonderzoeken starten. Gelukkig helpt de injectie snel ze ligt nu weer bij me op schoot met een iets heldere blik..Wat zijn we weer geschrokken pfff
En zien jullie Bjorn en Silje samen liggen, zo lief! Ook nog op Pip haar plekje zo van die houden wij wel even warm voor je.

5 opmerkingen:

 1. geen wonder dat het meisje zich ni lekker voelde snel weer opknappen hoor x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, getsie... Omdat madammeke het de laatste tijd zo goed deed, althans, ze herstelde zelf zo goed had ik dit niet verwacht. Goed dat jullie zo alert zijn!! xx voor het meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Arme Pip, Snel weer beter worden hoor. Dikke kus r

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pffff weer even schrikken voor jullie en Pip. Gelukkig weer op tijd erbij! En nu vooral veel TLC en dan komt het weer goed met jullie kleine lieve springding.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.