donderdag 16 februari 2012

Dag 88, Uitbuiken

Uitbuiken

Meneertje Dirk heeft heerlijk liggen uitbuiken in de bedstee van Bjorn. Ik had verse vis gekookt om Pip aan het eten te krijgen maar ook daar trekt ze momenteel haar neus voor op. Speciaal voer bij de kliniek gehaald ook dat hoeft Pip niet. Dus maar weer gebeld met dokter Michel. Ze oogt niet ziek dus we kijken het een dagje aan gaat ze niet op eigen kracht eten dan  reizen we morgen weer af naar Sleeuwijk. En zoals het er nu naar uit ziet staat dat voor morgen dus op de agenda. Arme Pip....

4 opmerkingen:

 1. hihi meneertje dirk vaart er ff wel mee !! Kom op Pippekind ga lekker smullen jo !

  Misschien een hele hele rare tip , raad , wil ze ook geen gewoon Blikvoer , gourmet,of iets anders Ik weet dat je in principe dat niet wilt maar als ze dat wel eet al is het maar voor n tijdje ,, Smooky van ons wilde Niets anders dan Tom poes en 1ns per week gekookte vis en is er 19 op geworden !! wil je graag helpen met die deugniet !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en arme Es... toch weer zorgen om het meisje. het is de afgelopen tijd zo goed gegaan met Pip, dat is toch een teken dat het beter met madammeke gaat. dat geeft de burger moed.. en ons ook. misschien blieft ze haar avondeten wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi

  zou pip niet verse sardientjes lusten? niet koken ,kleine stukjes snijden en smullen maar(hoop ik )
  hier doen ze er een moord voor ;-)

  gr jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm wat kun je nog bedenken voor het Pippekind. Je hebt alles al geprobeerd geloof ik, hopelijk gaat ze morgen eten. Suc-6 ermee.
  liefs,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.