vrijdag 17 februari 2012

Dag 89, Deugd

Deugd

En de deugd ligt in het midden! We hebben zenuwslopende uren met Pip gehad vanaf gisterenmorgen, eet ze wel.....nee! Voor vandaag een afspraak gemaakt bij de valentijn van Pip, dokter Michel. Vannacht heeft ze bij me geslapen ze was erg aanhankelijk en wilde maar 1 ding en dat was bij me liggen. Pip heeft heel goed en diep geslapen (ik iets minder) en vanmorgen......loopt ze naar haar etensbakje en smult! Na een uur nog wat gegeven en ja ook dat was in no time op! Dokter Michel gebeld met wat te doen....Pip niet onnodig belasten dus lekker thuis blijven. Waarschijnlijk toch iets van buikkramp of misselijkheid geweest...1 groot pluspunt ook dit heeft haar lichaam weer zelf opgelost.

6 opmerkingen:

 1. Ja hoor, daar is ze weer... Tja, het heerst nou eenmaal. Op zich niet gek dat madammeke daar iets van oppikt. Super dat ze zich weer goed voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihih heerlijke overbezorgde beschermende mama Esther I love you !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niks overbezorgd! Gewoon bezorgd. Ik zou ook overleg hebben gepleegd hoor bij zo'n teer katje. Siamezen zijn geen gewone katten, maar hele bijzondere. Net als bullen.
  Maar ik vind het heerlijk om te horen dat ze weer eet als een bootwerker!
  En de 3 kleine kleutertjes op een rij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze eet weer dankzij jouw energie denk ik zo. Die Pip is zo gek nog niet, lekker slapen bij het vrouwtje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik bedoelde het nog wel zo lief !! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.