dinsdag 21 februari 2012

Dag 93, Erfenis

Erfenis

Vanmorgen bracht Astrid een erfenisje mee van haar overleden kat(ten). Al jaren lag dit muisje bij Astrid in een la en nu is muis geschonken aan ons trio, lief heh?! Ze vinden muis alle 3 helemaal leuk, wat alle 4 want Bjorn ook alleen als Bjorn met muis gaat spelen leeft muis niet meer lang. Silje is een geboren jagertje zo lief ze naar mensen en andere 4 voeters is zo fel is ze op dit soort speeltjes. Dat beloofd nog wat als Silje van de lente naar buiten mag! En Mirjam ook ik vind dit doodeng hoor om de meiden naar buiten te laten gaan. Maar ben ook van mening dat katten ook lekker buiten mogen spelen....Als ik zie hoeveel plezier meneertje Dirk buiten heeft en Jet en Enimie altijd hadden, ach en Jari die altijd in de voortuin kwam helpen, lief!

5 opmerkingen:

 1. Kijk die 2 rovers dan......smelt. Het is ook eng om de katten naar buiten te laten. Vooral de eerste keren en ik denk dat Silje wel voor het bbq vlees gaat zorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een muisje, super... hebben ze die ook in de vorm van konijntjes????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van Astrid! En ja ik zou het ook moeilijk vinden om ze naar buiten te laten, maar ze zullen het heerlijk vinden en die lopen echt niet ver weg! Ze worden zo verwend dat ze dat echt niet vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto! Leuk om het echte kattengedrag zo te zien. Tja, opvoeden is loslaten... Zucht.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.