dinsdag 20 maart 2012

Dag 121, Hulp

Hulp

Kijk eens wat een geweldige hulp ik heb, de stofzuigerhulp meneertje Dirk. De zon schijnt en hij legt zijn werk neer! Mañana mañana is zijn motto en geef hem eens ongelijk. Het trio heeft een lekker dagje achter de rug tussen de middag even buiten geweest, Pip uit de wind en in de zon en meneertje Dirk en Silje hebben een klein ommetje gemaakt. Bjorn zorgde dat Bumba de buurkater uit de buurt bleef. En Pip is helemaal dol op de nieuwe harde brokjes deze zijn voor meneertje Dirk ook beter te eten.

2 opmerkingen:

  1. hahha ik had vandaag Bijna een foto geplaatst van tess en Gypsy die bij mekaar heil zoeken ,maar was net te laat met de camera opstarten, de enige keer dat ze bij mekaar zitten das als ik aan het stofzuigen ben , en meneertje dirk zou hun helpen denk ik hihi gewoon je pootjes om de slang heen vouwen There will be no stofzuigen here today hahaa Heerlijke foto vooral met de twee dames van mij op m,n netvlies terwijl ik stofzuigde

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke berichten van het trio. En zo lekker als hij daar ligt met de stofzuigerslang. Gelijk heb je meneertje Dirk. Van dit weer moet je genieten!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.