dinsdag 13 maart 2012

Dag 114, Hoera

Hoera

Hoera we hebben een kitten! Vandaag beginnen we helemaal opnieuw met onze lieve Pip. Na de zenuwslopende dag van gisteren maken we vandaag een nieuwe start en gaan we heel rustig Pip haar weerstand weer opbouwen. Vanaf vanmiddag eet Pip weer en ze heeft ook al even gespeeld. Ze mag niet te lang spelen want ze put zich zelf ook uit het is een alles of niets meisje..De draagzak heb ik ook weer van stal gehaald deze is nog van Bjorn geweest en toen Pip hier net was heb ik haar er ook af en toe ingelegd omdat ze graag bij me hangt. Je had haar koppie moeten zien ze haar blauwe deken weer zag...ze dook er ook gelijk in. Ook Silje is weer veel bij haar in de buurt mooi hoe dat werkt en zelfs meneertje Dirk is weer uiterst voorzichtig met zijn pleegdochter..

5 opmerkingen:

 1. Beschuit met muisjes dus vandaag? ;) Fijn dat het meisje weer uit de put aan het klimmen is. Maar ja, met z'n grote circle of love.. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kleine Pipje krijgt een nieuwe kans... rustig aan doen hoor poezenkind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo lief van Silje en meneertje Dirk. Pippi moet gewoon weer onderaan beginnen, maar het komt helemaal goed met het kleine meissie. Wat zal ze genieten van die draagzak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de reden waarom is niet fijn maar ff iets langer n kitten in huis hebben lijkt me heeerlijk xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed zo Pip, Laat je maar lekker vertroetelen

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.