zondag 11 maart 2012

Dag 112, Pret!


Pret

Ik zat rond 13:00 uur lekker een bakkie koffie te drinken samen met Bjorn op de tuinbank, echt genieten zeg dit zonnetje. En achter mij achter het keukenraam zat Pip te mauwen.....Pffff vond het zo oneerlijk ik genieten en zij en Silje binnen. Dus hebben Berry en ik besloten dat ze onder toezicht ook even lekker buiten mochten genieten en dat hebben de meiden zeker gedaan! Pip vindt de kippen geweldig (de kippen haar iets minder) en zie Emma eens staan lachen die geniet van dit tafereeltje. En Silje is een echte allemansvriend die ging al gelijk naar de dames knor en hier zoekt ze Guusje op....Meneertje Dirk is de koning te rijk dat zijn meiden eindelijk met hem mogen buitenspelen hij heeft echt genoten! Nu weer binnen en de deur dicht....Pip slaapt al, meneertje Dirk ook en Silje zit bij de deur :) Lente!!!


8 opmerkingen:

 1. Die kip haha,zo gaat het hier ook met Zelda.
  Genieten hoor.

  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, van buitenspelen wordt je moe en dat ook nog met zo'n heerlijk zonnetje. Dan is het lekker slapen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihii zulk gedrag had ik al verwacht van Pip hihi zit geen kwaad in maar wel ff n klein klein beetje de kippie,s sarren hihihi Heeeerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat je in de war bent Ellen...in Silje zit geen kwaad en Pip is net Pippi lekker ondernemend en voor niemand bang ;)

   Verwijderen
  2. haha Pip komt op foto zo lief over , maar ook ondeugend dus Nee ben denk ik niet in de war das hoe ik haar zie door jouw foto,s en verslagen hahaa het kan in real life heel anders zijn dan hoe ik het zie hoor hahaahaha !!

   Verwijderen
 4. Die Pip dat belooft nog wat! Het boeffie. En die lieve Silje. En natuurlijk het meneertje dat er van mee geniet. Net als ik en Emma zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een zonnige lentedag in Casa Miauw... Men jaagt kip, men knuft een ezel, kortom genieten van de eerste zonnestralen! Weer prachtige foto's Es, kunnen zo in een 365dagenboekje... :)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.