woensdag 25 april 2012

Dag 157, Nieuw

Nieuw!

Ging ik net de nieuwe Flow halen zag ik een nieuw tijdschrift. Meenemen! Of het wat is weet ik niet de voorkant vond ik al geweldig en meneertje Dirk heeft het nieuwe blad (Daphne's Diary) al goed gekeurd. Het ligt heerlijk en vooral het mooie labeltje met touwtje op de voorkant spreekt hem enorm aan, zouden meer tijdschriften moeten doen mauwt hij! Silje heeft vanmorgen even spannende minuten beleefd, Guusje liep achter haar aan in de ezeltuin. Maar aaaah wat is ze groot dus ze kroop onder de caravan en daar heb ik haar weer onderuit gehaald. Heb haar wel even bij het hoofd van Guusje laten snuffelen en toen was het weer goed. Pip heeft vanmorgen ook nog een paar uurtjes van de zon genoten voor de grijze wolken met inhoud de zon weer verdreven....

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat nieuwe tijdschrift er leuk uit, is de inhoud ook goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, als Meneertje Dirk het miauwt, dan moet het wel goed zijn, toch? Wij houden ons aanbevolen voor een recensie van de rest van de fam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooops Silje heeft kennis gemaakt met Guus. Gelukkig hebben ze het samen weer goed gemaakt. Maar wat zal ze groot zijn in de ogen van Silje.
  En er heeft er in ieder geval al 1-tje plezier van het nieuwe tijdschrift

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kaft ziet er inderdaad heel gezellie uit ben benieuwd of de binnenkant je ook aanspreekt ?

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.