donderdag 13 juni 2013

Jeetje Logeetje, 6


Jeetje was best een beetje boel vies geworden van het werken in de tuin. Dus vanmiddag een heerlijk bad uiteraard met rooooze bruistablet!
Pip zit gezellig naast het bad want die had zich zelf al helemaal schoongepoetst.
Jeetje ruikt nu weer naar roosjes zo lekker.

Maar morgen wil ze weer lekker helpen in de tuin want ze heeft gezien dat de peterselie geoogst kan worden en de rabarber en oja de turkse spinazie is ook goed!

En vandaag heb ik weer mooie planten voor de hommels gekocht. En Jeetje heeft haar schepje meegenomen  dus ze wil morgen helpen planten. Heerlijk zo'n ijverig dametje!

Pip mistte vandaag de zon maar meneertje Dirk houdt wel van deze frissere temperaturen.
Silje wil ook wel weer zon dus wie weet morgen weer dames!

4 opmerkingen:

 1. ik voel met Dirk mee, ook ik hou van frissere temperaturen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet alleen meneertje Dirk is blij met het frisse weer, de plantjes staan ook te juichen in de tuin met een verfrissend buitje op hun bolletjes!

  Wauw! wat een mooi bad is dat jeetje! Dat heb je thuis niet hè? En dan ook nog es een roze bruistablet? Mén, wat word jij verwend!! Ik hoop dat je Pip niet stiekem natgespat hebt met roze spettertjes, maar dat zal vast niet... anders was ze wel weggehold denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterre en cehabodonderdag, 13 juni, 2013

  jeetje... wat word jij verwend!!! een heus Jeetje bad met roze bruistablet!!!! laat je maar lekker verwennen en... voor ieder wat wils... morgen weer heerlijk weer!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.