vrijdag 21 juni 2013

Jeetje Logeetje, 14


Vanmiddag mocht Jeetje mee met Bep en Bjorn naar de Rijn. Dat vond ze echt super gaaf. Ze nam haar emmertje mee maar van kasteeltjes bouwen kwam niet zoveel. Er lagen mooie schelpen en het rennen over het strandje met de bulletjes vond ze eigenlijk ook best tof. Beetje pootje baden, heerlijk!

Vanavond hebben Jeetje en Pip een bonte avond georganiseerd, het thema is oeranje. Hier studeren ze samen in het geheim een gezellig dansje in. Ja ja een bonte avond want morgen is het logeerfeestje helaas voorbij. Dan gaat Jeetje weer terug naar Tweetje en mama Janita. Ook super fijn maar oh oh wat zullen we Jeetje gaan missen....4 opmerkingen:

 1. Sterre en cehabovrijdag, 21 juni, 2013

  fijn dat Jeetje mee mocht naar de Rijn, weet ze waarover gepraat wordt!!! dat word afkicken zonder Jeetje maar goed... fijne reis naar huis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw! wat een geweldige logeerpartij! ik denk dat jeetje het straks maar saai gaat vinden bij tweetje en mij... o ja, en Boef niet te vergeten. maar ik heb mijn kleintje wel gemist hoor! heerlijk om weer een klein poosje met z'n allen samen te zijn... superbedankt voor jullie gastvrijheid lieve lieve Esther en alle lieve dieren, met in het bijzonder natuurlijk jeetjes grootste vriendin en partner in crime Pip <3 dankjulliewel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is er mooier om dan af te sluiten met een heuse bonte avond, wat een avonturen heeft ze beleeft zeg ♥

  liefs jenneke

  en voor jeetje een veilige reis naar huis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heeft ze leuke dingen mee gemaakt op jullie landgoed <3

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.