maandag 19 december 2011

Dag 29, Lol

Lol

Onze Pip begint weer lol in haar leventje te krijgen, ze speelt weer, eet beter zelfs weer harde borkjes en heeft vanavond zelfs weer gedronken! Tot nu toe kreeg ze afgekoeld gekookt water door haar eten heen om niet uit te drogen. Hier is ze druk in haar speeltent ja haar speeltent want ze ligt graag voor de opening in de sluiphouding om meneer Dirk en Silje eruit te tikken om vervolgens lekker te kunnen ravotten, heerlijk! Morgen komt de eerste bestelling eten via Zoo Plus. We gaan voor de brokjes van Orijen en de natvoer van Almo nature. Zonder toevoegingen en ze smullen er alle drie van en via Zoo Plus ben ik nog goedkoper uit dan via de dierenwinkels, hiephoi!

5 opmerkingen:

 1. Goedzo Pipje! Via Zooplus heb ik ook spellen voor Anne besteld en haar jasje. Soms hebben ze hele goede aanbiedingen, ben alleen niet echt tevreden over hun klantenservice, geld terugkrijgen na een retourzending gaat niet bepaald snel. ff ter info!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaaahhhhhhhhhh wat leuk in dr tentje en euhhhhhhh niet te vaak van eten wisselen hoor, uiteindelijk eet ze heus wel wat ze krijgt, die darmpjes moeten nogal wat verwerken !

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha als ze d,r oerinstincten in gaat zetten dan ist meisje op de goeie weg x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn honden krijgen ook hun voer via Zooplus. Over Orijen kreeg ik in Frankrijk al goede berichten.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.