zaterdag 17 december 2011

Dag 27, Vitamientjes

Vitamientjes

Vanmorgen mocht Pip weer in haar roze reismand op naar Sleeuwijk. Pip heeft een slechte weerstand, mijn vermoeden werd dus bevestigd. Ook staan siameesjes erom bekend dat zij vaak alleen licht verteerbaar voedsel verdragen. Is het te "zwaar" dan volgt er buikpijn en stoppen zij met eten en drinken. Pip heeft een vitamine-injectie gekregen en vitamine-pasta voor door haar eten. De 1e dagen op gekookte kip maar Pip zou Pip niet zijn als ze linea recta doorliep naar het bakje van mama Silje waar biologische tonijn in lag, ook goed meisje als je maar eet! Meneertje Dirk heeft dus snel de vers gekookte kip opgesmikkeld met vitamine-pasta ach kan voor hem zeker geen kwaad. Dus opzoek naar licht verteerbaar en verantwoord voedsel en over 5 dagen weer contact met de lieve arts in Sleeuwijk om een alvleesprobleem uit te sluiten...We zijn er nog niet maar vandaag heeft ze al iets meer praatjes zoals je op de foto kunt zien.

5 opmerkingen:

 1. gelukkig dat ze weer praatjes heeft..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. pfttttt gelukkig niet wat ik dacht !!
  Kan een lange weg worden maar Pip red het wel !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die siameesjes zijn geen "normale" katten geloof ik. Terwijl Pip maar een halve is. Maar zo te zien speelt ze Deze vuist op deze vuist met Björn....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi, ik word helemaal vrolijk van deze foto, zo geinig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och Pip is net een bull. Het lijkt een kat , maar is gewoon een mensje in kattevel. ALtijd net even anders, dan anders en daar hou ik wel van. Een dikke knuffel voor Pippi!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.