zondag 11 december 2011

Dag 21, Klimgeit

Klimgeit

Pip is een echte klimgeit ook schuine kanten trotseert ze met gemak. Haar oogje gaat een beetje op en af. Het zalven laat ze ook steeds minder makkelijk toe. Het nieuwe voer daar denkt ze ook het hare van kortom een heerlijk siameesje. Alleen maakt ze bijna geen geluid heb haar nog nooit horen mauwen en praten zoals een echte siamees betaamd doet ze ook (nog) niet. Meneertje Dirk en Silje lopen de hele dag achter elkaar aan en zijn aan het ravotten, lekker stel!

4 opmerkingen:

 1. Dan moeten we haar maar eens gauw leren "kletsen". Dat vind ik zo'n gezellige eigenschap van en siamees. En ze is dus al wel lekker eigenwijs ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een siamees heeft een heel apart miauw geluid en klinkt als een baby die jammert......was vroeger bij ons altijd leuk, als we aan de telefoon zaten en ons siameesje voorbij kwam met haar vorm van miauw, dan vroeg de andere kant van de lijn altijd of de baby huilde !

  Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wie weet wat het kleine vrouwke al meegemaakt heeft in d,r jonge leventje , ze is nog ni zo heel lang bij Jullie en al 2 maal naar de Da hihi kan een oorzaak zijn waarom ze nog niet de oren van je hoofd af kletst hihihi geef d,r tijd komt goe je zal t zien !!! hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.