zondag 19 mei 2013

ZONdag


Hebben jullie ook een lekkere eerste pinksterdag gehad? Hier scheen de zon volop maar ik geloof niet overal...
Silje was lekker aan het kroelen met haar grote vriend Bjorn. Pip was achter de echte hommeltjes aan het aan rennen en meneertje Dirk?? Die vond het te warm haha
Meneertje Dirk is een uurtje geleden pas naar buiten vertrokken, lekker koel. Want na 18:00 uur koelde het ineens wel heel snel af bibberrrr.

5 opmerkingen:

 1. Ach wat een liefelijk plaatje, als kat en hond samenleven onder de stralende zon. Helaas hadden we hier geen zon en viel het weer (alweer) tegen. Maar deze zonnestraaltje hebben jullie weer mooi gehad ;-)

  Groetz Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het was hier heerlijk weer. onze Mikki (bejaarde poezendame) gaat ook bij voorkeur pas 's avonds naar buiten, want overdag zijn er dutjes die gedaan moeten worden, en tukjes en echte slaapjes. het is een avondpoes, net als ik een avondmens ben (of meer nachtmens eigenlijk haha)
  groetjes
  Evelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was hier gisteren ook een prachtige dag en heb lekker met Stuffie op balcon gezeten, maar nu regent het :-( en ik heb vanmiddag een tuinfeest ! Leuke foto weer <3

  Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterre en cehabomaandag, 20 mei, 2013

  wat een heerlijke foto!!! gisteren (z0ndag) en vandaag geen zonnetje gezien helaas en de rest van de week ook droefheid!!!! dus toch herfst!!???

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.