dinsdag 7 augustus 2012

Dag 261, Shoppen

Shoppen

Jeujjjj boodschappies doen! Pip is dol op boodschappentassen en vooral op deze. Ze weet natuurlijk wat voor lekkers erin komt dus elke keer probeert ze weer een lift te krijgen naar de supermarkt. Verder vond ze het maar koud vandaag ze is veel binnen en heeft ook wat waterige oogjes....Dus mevrouw zon! Het was vandaag dus echt meneertjes Dirk weer die was volop aan het ravotten met Silje en alle rondvliegende blaadjes, er staat hier namelijk een stevige woei.

2 opmerkingen:

  1. tja, een echte dame... die heeft wel een tasje, of twee.. :) gezellig toch, saampjes boodschappen doen? hier ook woei, donkere wolken, maar verder nix. gelukkig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Smooky was ook Dol op boodschappen tassen vooral die plastic bas tassen
    pfttttt weet nog wel dat ti n keer op de camping vast zat in 1 van de hengsels en hij ging rennen de tas bolde door de wind achter m op en daar schrok i zo van dat ti maar bleef rennen , zelden m zo in paniek gezien !! hij schoot met Tas en al onder 1 van de buurman z,n auto en daar heb ik m onder vandaan gekregen en hem van de tas verlost !!! en had ti ervan geleerd !!!! welnee de dag erna zat ti alweer in een tas te klooien hihihi !!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.