maandag 7 mei 2012

Dag 169, Nog 1 Week

Nog 1 week

Terwijl Pip en haar grootste vriend Bjorn lekker in het zonnetje zaten heb ik met pijn in mijn buik Sleeuwijk gebeld. Ken het nummer al bijna uit mijn hoofd. Toen Nel de assistente opnam dacht ik ik gooi m erop maar nee ben netjes mijn verhaal gaan doen. Aanstaande maandag om 11:30 uur gaat Pip haar kraamkamer eruit. Dokter Michel gaat het doen en ik blijf erbij. Pfffff toen maar een hele sterke nespresso gezet en bij mijn kroost in het zonnetje gaan zitten. En wat was het heerlijk vandaag. Silje is helemaal uitgeteld van de hele dag buiten rennen, springen en dakje beklimmen. Pip is helemaal rozig van zoveel zonne-uurtjes en meneertje Dirk hahaha die maak je niet gek die was meer binnen dan buiten. Dat wil zeggen hij hangt graag in de deuropening.

3 opmerkingen:

  1. hihi, Anne hing hier ook een tijdje bij de deur. Lijfje buiten, 1 pootje binnen. Net een vrachtwagenchauffeur! Helaas was het pootje weg toen ik met Caatje Camera aan kwam... Je weet waar je het doet voor Miss Pip, maar dat maakt het niet makkelijker. Ik ken het... Sterkte meis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pffff spannend weer voor Pip. En dan hopelijk voorlopig geen Sleeuwijk meer voor Pippi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dapper van je en super dat je erbij mag blijven dat zal jou en Pip goed doen maar van mij mag het dan nu al volgende week dinsdag zijn x

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.