dinsdag 22 november 2011

Dag 2, Verantwoord Balletje

Verantwoord Balletje

Vandaag bracht Trisha-Lynne een wel heel leuk zelfgemaakt balletje mee. Pip en Bjorn vinden hem fantastisch! Maar Silje bewaakt het mooie balletje want als Pip en Bjorn samen aan het racen gaan leeft het balletje niet lang. Meneertje Dirk is al een paar dagen wat tammetjes dus die kreeg een grondige inspectie. En mijn vermoeden werd bevestigd. Toen meneertje Dirk bij ons kwam wonen constateerde Marco de dierenarts al een slecht gebit maar we spraken af dat Dirk eerst lekker moest wennen. Gewend en gesetteld is hij inmiddels dus dierenkliniek Sleeuwijk gebeld. Zelf vind ik zijn gebit te slecht om gelijk te gaan reinigen en dat werd na wat vragen bevestigd dus de antibiotica is onderweg en wanneer het gebit wat rustiger is gaat ons mannetje onder narcose voor een renovatie ben benieuwd wat er over blijft van zijn tandjes en vooral kiezen. Goede voeding is dus echt heel erg belangrijk!

2 opmerkingen:

  1. je hebt dat ventje nog meer gered dan je zelf al vermoedde door m daar weg te halen , gelukkig heeft hij Huize Bjorn getroffen om te mogen wonen

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede voeding is de basis... ook voor je gebit. Die meneertje Dirk kan nog worden geholpen hopelijk. Gelukkig. Suc-6.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.