donderdag 14 november 2013

Buitenleven


Tweetje is al bijna een volleerd boerinnetje! Wat een snelle leerling. Hier geeft ze de kipjes en de ganzen eten. Ze is dol op Boss de gans. En Boss op haar zo grappig. Het lijken Nils Holgersson en Akka wel.

En na het harde werken lekker in het hommelhuis voor de houtkachel kruipen samen met Silje en een pompom-kussentje...
Pip had energie teveel dus die deed even een rondje boomgaard in een recordtijd hahaTweetje mist har mama en Jeetje toch wel een klein beetje dus morgen gaat ze weer op reis...Maar pas aan het einde van de dag dus....We hebben nog een bonte avond en en hele dag, jeujjjjjj. En Tweetje komt graag in de lente weer een weekje logeren als het mag van mama Janita?! En misschien wel samen met Jeetje....Dat zou tof zijn zeg!


3 opmerkingen:

 1. ach tweetje... de logeer partij zit er weer op!!!! maar volgens mij heb je het super gehad !! een fijne laatste dag!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou als dat dan geen gave slaap partij is geweest !! en dan nog als afsluiter een bonte avond gaaf zeg

  haha die pip ik zeg dan de dolle 5 minuten


  en wat gaaf dat boss zo dol op jeetje is

  kussies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ow, ik ben zo trots op mijn kleintje! jij bent daar bij Es, de tuinders en de beestjes echt op je plekje hè? maar we missen je echt wel hoor! jeetje is nu eventjes thuis, maar ze is haar logeerkoffertje alweer aan het pakken om naar Goes af te reizen, als het een beetje meezit heb ik jullie allebei straks eventjes thuis... ook wel eens gezellig :)

  en het logeerjaar is bijna om, dus volgend jaar heeft jeetje alle tijd om om een partijtje te plannen in de lente :)

  veel plezier meisjes met jullie bonte avond!

  xx janita

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.