maandag 28 oktober 2013

Tweetje Logeetje


Kennen jullie Jeetje nog? Zij logeerde in het begin van de zomer bij Pip. En nu mag Tweetje komen logeren, hoe tof is dat?
Tweetje is helemaal een buiten-meisje. Ze is dol op recyclen en is erg duurzaam en groen! Best wel een perfect logeeradres dus vond onze Pip!

Maar vandaag is het echt waai-woeper-weer! De meiden mogen dus niet buiten spelen want er is al een kersenboom omgevallen. Oef stel je toch eens voor dat......brrrr

Dus lekker binnen genieten, beetje chillen en bijkletsen.

Tweetje kwam gisteren met haar mama Janita mee  naar de blogsterren-dag! En ze keek haar ogen uit met zoveel kwebbelende dames. Ze was dan ook best blij toen iedereen weg was en ze eindelijk Pip, Silje, Beppy Boop en meneertje Dirk kon begroeten. Met Bjorn de bulldog was ze al bijgekletst want die was het stralende middelpunt op 4 pootjes!

Ook benieuwd naar Tweetje en Pip hun logeer-belevenissen??? We houden weer een logeerdagboekje bij!

4 opmerkingen:

 1. nou Tweetje veel plezier daar in Ingen!! je had alleen nood weer meegenomen niet meer doen hoor!!! heb je ook nog een broer Drietje????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd .... leuk een logeerdagboekje!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier Tweetje bij Pip en de rest ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou tweetje je bent in een warm nestje terecht gekomen dat word een vakantie met allelei dieren belevenissen...geniet ervan

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.