donderdag 29 november 2012

Dag 363, Huh?


Morgen een feestelijke dag! Dan ligt de 1e Me and My Cat in de winkels, het lifestyle magazine voor de kattenliefhebber. Met maar liefst 5 pagina's Pip, onze allereerste column en het verhaal over het leven met een slechte weerstand.
En zie Pip eens kijken naar haar zelf op zo'n mooi glimmend papiertje....
Vandaag even geen feest voor meneertje Dirk. Wij zagen vanmorgen een natte plek in zijn vacht en aangezien meneertje smeerkees zicht nooit wast....en het plekje ook niet droog werd. Tijd voor een inspectie, een diepe snee in zijn huid. Het was dus wondvocht. Waarschijnlijk van zijn allereerste aanvaring van dinsdag. Goed schoongemaakt en behandeld met propolis en aan de celzouten. Meneertje Dirk vindt het allemaal best. Silje vond het veel te koud buiten en is alvast lekker in de grote mensenmand gaan liggen, onder het dekbed!

2 opmerkingen:

  1. Goed hè Pip jij op die mooie foto! Stoer hoor. En meneertje Dirk oppassen hoor! Geen gekke dingen. Silje lekker onder het dekbed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik de foto vergroot zie ik al een paar hele mooie bekende foto's..........nu maar hopen dat hij bij de Primera ligt ;-)

    Saskia.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.